Банкеръ Daily

Свят

Евро 2020: Дали Австрия ще устиска на атаките на Италия ?

Дали "Уембли" ще е щастлив за италианците, както "Стазио Олимпико"?

След два почивни дни, Евро 2020 продължава със срещите от осминафиналите. Припомняме, че дотук стигнаха първите два отбора от всяка група заедно с първите четири тима с най-добри резултати в общото класиране на отборите на трето място в групите си.

Щастието се усмихна на: Белгия, Португалия, Италия, Австрия, Франция, Швейцария, Нидерландия, Чехия, Уелс, Дания, Хърватия, Испания, Англия, Швеция, Украйна, Германия.

Първи на терена в мач №38 излизат

Уелс и Дания.

Те играят от 19 часа на стадион „Йохан Кройф АренА“ (на нидерландски: Johan Cruijff ArenA; предишно наименование – „Амстердам Арена“) в най-големия нидерландски град.

Съдия Даниел Зиберт от Германия ще изведе двата отбора на терена.

Уелс завърши втори в група А след Италия след победа, равенство и загуба.

Датчаните също завършиха втори след побаде в решаващия мач срещу Русия. Случилото се с техния нападател още в първата среща та първенството явно оказа влияние върху състоянието и ограта на скандинавците. Сега ще видим дали са успели да го преодолеят.

В другата среща от деня ще видим

Италия и Австрия.

Те ще се срещнат на стадион „Уембли“ в лондонското предградие Уембли от 22 часа. Срещата ще ръководи съдията Антъни Тейлър от Англия.

Италия е единият от трите отбора на Евро 2020, които излязоха от групата си с пълен актив от 9 точки след три победи. А отборът показва и красива и резултатна игра и затвърди прогнозите, че ще е един от фаворитите за титлата.

Австрийците завършиха втори в група С след две победи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във