Банкеръ Weekly

Съдби

Зомби кандидатства за Овалния кабинет

Редом с Барак Обама и Мит Ромни в надпреварата за президентския пост в САЩ продължава да участва един по-малко известен кандидат - А. Зомби. Основният и единствен приоритет на политическата му програма е борба за правата на неживите и по-точно за излъчването на сериали за задгробния живот. Най-вероятно кандидатът действа от съвсем користни съображения, тъй като е тясно свързан с телевизионен канал, който показва сериал за живи мъртъвци.


Заявилият амбициите си за президентското кресло Зомби трудно изразява мислите си на глас. В повечето случаи той издава неразбираеми звуци и хрипове като всяко зомби. Затова екстравагантният кандидат е придружаван навсякъде от съпругата си. Тъкмо тя разказва на избирателите за програмата и достойнствата на Зомби (впрочем към същата тактика прибягват и Обама, и Ромни).


Едно от исканията на кандидата за държавен глава на САЩ е на всички желаещи да бъде предоставено правото да знаят повече за живота на зомбитата. Трудолюбивите американци заслужават да се върнат вкъщи след дългия ден, да се разположат удобно на канапето и ако искат, да гледат предаване за зомбита по телевизията - обяснява съпругата на кандидата Пати Морган-Зомби.


Подобно на конкурентите си за високия пост потенциалният зомби-президент е планирал обиколки в САЩ за срещи с избирателите. Моят съпруг е човек, който ще се бори за появата на зомбита във всеки американски дом, и нищо няма да го спре, дори ако това го убие още веднъж - решително заяви спътницата на претендента за изданието The Clicker.


Екстравагантният А. Зомби се радва на мощната информационна подкрепа на телевизионния канал AMC. Истината е, че тъкмо неговите шефове издигнаха кандидата след проблем, възникнал с интернет провайдъра Dish Network. Зомби-президентът трябва да убеди компанията Dish да показва телевизионния сериал Ходещи мъртъвци, който е продукция на AMC. На практика телевизионната компания измисли необичайния ход с претендента за Овалния кабинет, за да си направи реклама и да спечели своя бизнес партньор за каузата си.


Съпругата на Зомби вярва в успеха на мъжа си, което пролича от изявлението й в медиите: Някои кандидати ще победят в демократическите щати, други - в републиканските, а ние се ориентираме към мъртвите щати.

Facebook logo
Бъдете с нас и във