Банкеръ Daily

Съдби

Туристическият център в Пампорово организира екскурзии, пешеходни и вело турове

Туристическият център в Пампорово организира екскурзии, пешеходни и вело турове, посещения на пещери и забележителности из Смолянска област. В лятната програма със спортни и развлекателни дейности могат да се включат не само почиващите в Пампорово, но и всички летовници в региона.

Седмичната програма включва поредица от организирани екскурзии и турове с осигурен транспорт и квалифицирани планински водачи. Условията за туризъм в Пампорово са отлични, времето е слънчево и приятно, уточняват от Туристическия център. Отворени са 16 трасета от Велопарк Пампорово - Мечи чал, обслужвани от 3 лифта. Температурата е около 18-22 градуса, съобщи БТА. 

Разходка с лодка в пещерата "Голубовица" е предвидена за вторник в седмичния график. Като допълнителна екскурзия за утре се организира и посещение до Ягодинската пещера, Триградското ждрело и "Дяволското гърло". Продължава записването на летовници и за тур до "Каньона на водопадите" в сряда, както и за пешеходен маршрут до вр. Орфей.

Плувният басейн в хотел "Перелик" работи, осигурявайки прохлада в летните жеги, уточняват от Туристическия информационен център. Лятната програма в Пампорово залага на богата гама от възможности за практикуване на различни спортове - планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, риболов, алпийски маршрути и др.

Facebook logo
Бъдете с нас и във