Банкеръ Weekly

Съдби

СУПЕР ЛУКС И СПОРТНО СЪРЦЕ

Формула 31 круизер представлява една оптимална комбинация между експлоатационни качества и безгрижно пътуване. Казано с други думи, този плавателен съд е перфектното съчетание на мощност и сигурност. Той предлага превъзходно плаване, заедно с широк спектър на яхтинг възможности. Дължината й е 10.8 м, а ширината 3.35 метра. Оборудвана е с аксесоари последен писък на модата, направени да издържат десетилетия и да гарантират необходимия комфорт.
Отзад на кърмата има просторен кокпит и широка платформа за къпане. Много удобно е решението за вградено в корпуса заключващо се шкафче, откъдето може да се свърже захранването с брега и да се ползва електричество, както и топла и студена вода от пристанището.
Кокпитът разполага с удобен ъглов диван и двоен шезлонг. Не е никакъв проблем да се пренареди, като се трансформира според случая в място за хранене или открито слънчево сепаре за релаксация. За да са наблизо напитките, на ръка разстояние е разположен мокрият бар с подвижен похлупак и съответстваща мивка. Двойка шкафове осигурява достатъчно свободно място за складиране, където може по избор да се постави хладилник от неръждаема стомана или пък ледогенератор.
Формула 31 круизер предлага едни от най-добрите щурвал станции на вода. Пред двойната кожена седалка има широк набор от контролноизмервателни уреди и най-доброто - лостове Livorsi за ускорение и заход.
До предната част на палубата се стига лесно и напълно безопасно благодарение на широкото пространство. Друг отличителен белег е добре проектираната и прикрита стойка за котвата.
Три стъпала надолу, и се озовавате в климатизирана кабина със салон широк близо 2 метра. Удобен ъглов диван, изработен от мека кожа, обикаля двойка трапезни маси от черешово дърво. В случай на нужда сепарето без затруднения се преобразува в допълнително легло за гости.
На разположение на собственици и гости е оборудвана кухня с микровълнова печка, телевизор с плосък екран и голям плот за кулинарни изяви. В центъра е монтирана дълбока мивка, близо до скрит керамичен плот с два котлона. Под плота е поставен обемен хладилник, комбиниран с фризер.
В носа на яхтата се намира уединен кът, с достатъчно пространство за банята, оборудвана с душ, тоалетна, мивка. Кабината е красиво завършена, с качествени материали и хромирани крепежни елементи.
В задната част на яхтата също има канапе, като височината на помещението позволява да се настаните удобно. И това канапе има възможност да се превърне в двойно легло. А за приятната атмосфера допринася плазменият широкоекранен телевизор.
Кабината завършва с V-образно легло с няколко чекмеджета отдолу.
Най-хубаво е, че големината на яхтата не е за сметка на нейната бързина, както мнозина биха предположили. Тя вдига близо 90 км/ч, или средна круизна (плавателна) скорост от 50 км/ч, и то при завиден разход от около 50 л гориво на час.
Оптималният брой на пътниците при едно по-дълго пътешествие е четирима души. Но реално на борда има място за осем души. Формула 31 е моторница от висок клас, изключително благонадеждно изработена и заедно с това съвършена на вид.

Facebook logo
Бъдете с нас и във