Банкеръ Weekly

Съдби

СТРАННИТЕ ХОРА ОТ БЕЛИЯ ДОМ

Дългогодишен служител в Белия дом, предпочел да остане анонимен, очевидно много се е уморил много от невероятните навици и капризи на обитателите му и е изнесъл кирливите им ризи в ИНТЕРНЕТ:
Фигура №1
Президентът на САЩ Джордж Буш. Най-подозрителният и нервен обитател на Белия дом. Той се страхува много за живота си, затова и пие много, включително антидепресанти. Освен това никога не опитва приготвените за него лакомства, без преди това да ги изпробва кучето му.
Фигура №2
Вицепрезидентът на САЩ Дик Чейни. Също голям любител на огнената вода. Казват, че по време на лова, когато неочаквано стреля по свой приятел, Дик е бил доста пиян. Освен това вторият човек в САЩ има проблеми с венците. Чейни носи със себе си малка бутилка и промива устната си кухина на всеки час, след което гълта течността, вместо да я изплюе. Забелязана е и друга пикантна особеност в поведението на вицепрезидента - оказва се, че той много обича да си бърка в носа, с което привлича изумените погледи на околните.
Фигура №3
Държавният секретар на САЩ Кондолиза Райс. Психически нормална и уравновесена. Тя винаги изглежда идеално и е много спретната. Когато черната пантера се движи гордо по коридорите на Белия дом, след нея се носи шлейф от великолепен парфюм. И тя обаче има един незабележим на пръв поглед недостатък - Райс постоянно проверява банковата си сметка по електронен път, страхувайки се да не загуби спестяванията си. Освен това неведнъж е била забелязвана да спи зад малката си масичка си по време на сложни преговори.
Фигура №4
Министърът на отбраната на САЩ Доналд Ръмсфелд. По препоръка на лекарите той носи охлаждащо долно бельо. Причината е, че често получава пристъпи на неконтролируема ерекция. Пак заради това обикновено се изказва зад висока трибуна. Министърът на отбраната винаги носи найлонови чорапи. Това съвсем не означава, че е гей. Просто Доналд Ръмсфелд страда от болест на кръвоносните съдове на краката.

Facebook logo
Бъдете с нас и във