Банкеръ Daily

Съдби

Сожелиз откри ветроходната регата във Варна

Лизинговата компания на Societe Generale Експресбанк - Сожелиз България откри четиринадесетото издание на международната регата Cor Caroli Bavaria Yachts Powered by Lexus вчера във Варна. Най-престижната и мащабна ветроходна регата у нас, която бе обявена за спортно събитие на годината в третия конкурс "Събитие на годината в България", ще продължи четири дни, като ще мине през Камчия, Златни пясъци и Балчик и ще финишира отново във Варна.

"С ветроходството ни свързва съревнованието със самите себе си. Стремежът към съвършенство ни тласка винаги напред - да търсим най-добрите решения и да ги прилагаме с изключителна грижа за клиента", сподели Михаил Комитски - управител на Сожелиз България.

Той посочи като пример за иновативност и успех няколко успешни програми без еквивалент на българския пазар, като Premium Leasing за цялата гама на Lexus, "Лизинг Защита" и др.

За първи път тази година, екипът на Сожелиз ще се включи със свои партньори в регатата, като ще се състезава наравно с останалите участници.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във