Банкеръ Weekly

Съдби

Шантавите новогодишни подаръци на Spinning Hat

Лондонското дизайнерско студио Spinning Hat е специализирано в измислянето на глупави подаръци за хора от 16- до 35-годишна възраст. Творците влагат в думата глупави позитивен смисъл и създават проектите си, експлоатирайки прочутия английски хумор. При това не пренебрегват факта, че човек прекарва половината от живота си в тоалетната, в банята, на масата, където поглъща огромни количества храна, бира и други отрови с алкохолно съдържание. Студиото е създадено през 2005-а, но тази година проби на пазара за сувенири с един много полезен за всеки бирен алкохолик предмет


Отварачка за бутилки с брояч

Бутилковият шпионин безпристрастно отчита колко шишета с бира е изпил човек предната вечер, а на сутринта му показва върху дисплея броя на отварянията , които са му докарали махмурлука. Например 34 или 52. Впрочем шпионинът може лесно да бъде заблуден, като си отворите бутилката с вилица или друг подходящ предмет.


nbsp;


Икономична тоалетна хартия

За онези, които изразходват безразборно тоалетната хартия, лондонските дизайнери са измислили специални рула с деления в дюймове (за американците) и в сантиметри (за жителите на държавите, които предпочитат метричната система).


Другата дизайнерска идея е актуална за онези пикантни ситуации, когато работата вече е свършена, а тоалетната хартия изненадващо се е изчерпала. Тогава идва на помощ поставеното на видно място аварийно руло, което може да се вземе само след като се разбие стъклото.


nbsp;


Деликатни занимания

Дизайнерите от Spinning Hat са обърнали специално внимание на това, с което човек се занимава, докато седи в непосредствена близост до тоалетната хартия. За дамите и господата са предвидени списания с детската игра Съедини точките, които обаче са с еротична тематика за възрастни. Творците предупреждават на сайта на студиото, че книжките не са подходящи за деца и за хора със слаби нерви.


nbsp;


Храна за ума и очите

В портфолиото на всяко дизайнерско студио, което уважава себе си, красотата и хумора, пъзелите са задължителни. Всеки формално двуизмерен обект може да бъде нарязан на елементи с характерна форма, а изборът на обекта зависи от фантазията, вкуса и креативността на дизайнера. Може да се разчленят картини на велики майстори или снимки на известни места. А може просто да се вземе изображение на опакована китайска храна, което да бъде нарязано на 400 късчета и пакетирано като китайска храна. Диетолозите с право препоръчват подобен пъзел като заместителна терапия за страдащите от затлъстяване. Вместо поредната порция източно ястие много по-полезно е да подредите нискокалорийния пъзел, който не съдържа ГМО, натриев глутамат и вредни мазнини.


Не обичате китайска храна? Тогава може би ще ви допадне пицата пъзел на Spinning Hat, която дори не трябва да се реже. По-скоро обратното - необходимо е да съедините 400-те късчета, а след това да си поръчате истинска пица с бира.


Топки за голф за ценители

Дизайнерите от Лондон не са забравили и една друга игра - аристократичния голф. Spinning Hat предлага топки за голф, които могат да извадят от релсите всеки милионер с железни нерви. Комплектът, който се състои от три камуфлажни артикула за генерали от армията и командири от бизнеса, е сравнително евтин, а удоволствието от използването му - безценно.


nbsp;


Шантави идеи за банята

Сега да отидем в банята и да видим дали всичко си е на мястото. На вашия партньор или гост му е студено да стъпва върху теракотения под? Може да решите проблема и да ги развеселите с килимче за баня с кървави отпечатъци от боси стъпала.


А след като се нарадва на зловещото чердже, гостът изведнъж ще открие, че темата за палача и жертвата продължава с окървавената завеса за душ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във