Банкеръ Weekly

Съдби

Сара Брайтман се отправя на пътешествие в Космоса

След по-малко от месец, на 12 ноември, изключителната певица Сара Брайтман ще изнесе първия си концерт в България. Тя идва у нас точно преди да спре концертната си дейност за повече от година. Месец след концерта си в София Сара Брайтман заминава на пътуване до Международната космическа станция.

Певицата ще бъде осмият космически турист в историята и първият изпълнител, който ще пее на живо от космическата станция. Преди това обаче, в зала "Арена Армеец", Сара Брайтман със сигурност ще пренесе в друго измерение българската публика.

През януари 2015 най-продаваното сопрано в света ще започне тренировките, които ще се проведат в Хюстън, САЩ и Русия. Специалните тренировки ще бъдат безкомпромисни и ще продължат над девет месеца. Реалната подготовка за пътуването обаче е започнала още преди година - Сара Брайтман следва определен режим на хранене и пие специални медикаменти.

Изпълнителката на Time to Say Goodbye посвети на космическа тематика и единадесетия си студиен проект Dreamchaser, излязъл през 2013 година. Шоуто в София също ще обедини светлинни и звукови ефекти, напомнящи други светове. С подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР изпълнителката ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си.

Билетите за събитието вече са пуснати в продажба на цени от 80 до 150 лева.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във