Банкеръ Daily

Съдби

Пускат Office 2016 за всички устройства

След седмица пускат новия пакет от приложения Office 2016, съобщават от Microsoft. Обявената дата е 23 септември, когато програмата ще е достъпна на всички типове устройства и операционни системи - Windows, Mac, Android и iOS. Едно от основните предимства на очакваната версия е, че всички услуги в Office 2016 ще са интегрирани една с друга. Това ще даде възможност на потребителите да използват функциите на едно приложение, докато работят в друго.

Очакванията са, че пакетът ще е подобрен откъм инструменти за съвместна работа с документи, презентации и проекти. Освен това ще има и повече възможности за използване на облачни услуги и настройки на ниво достъп до файлове за различни потребители.

Възможностите на Office 2016 позволяват всеки документ да се сваля за редактиране и съхранява в облачно хранилище от типа на OneDrive или на твърдия диск. Освен това готовите документи могат да се ползват на всяко устройство под управление на всяка операционна система. В този ред на мисли е редно да се отбележи, че е подобрено споделянето на документи. Нововъведенията позволяват на потребителите да избират кой да вижда данните и какви права да има. При това независимо от факта дали документите са в облака или се съхраняват локално.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във