Банкеръ Weekly

Съдби

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВСЕКИ

Изящна и много удобна, Ринкер 276 се носи грациозно по водата, рисувайки леки бразди по повърхността, предизвикани сякаш от морския бриз. Яхтата е просторна и съчетава модерния дизайн, при който всичко изглежда поставено на правилното място, с много добри технически характеристики. Възможностите за избор на двигател са големи и варират от 300 до 425 к.с., в зависимост от личните ви предпочитания. Централна пътека минава по цялата дължина на плавателния съд, свързвайки носа с кърмата. На десния борд, непосредствено зад щурвалското място, има мивка и хладилник, както и плот - идеален за приготвяне на коктейли. Освен двете седалки зад щурвала, кокпитът е обзаведен и с диван, с мека кожена тапицерия. Подобен V-образен диван е разположен и на носа. На кърмата остава достатъчно пространство, което може да се използва за слънчеви бани, а най-отзад се намира и платформата за къпане, оборудвана с подвижен душ. Нищо не пречи свободното място на палубата да бъде запълнено със специални възглавници, като по този начин се образуват много приятни и удобни сепарета за релакс. По корпуса са монтирани достатъчно дръжки и поставки за чаши.
Едно от предимствата на Ринкер 276 са множеството отделения, подходящи за съхранения на багаж, инструменти и провизии. Яхтата разполага със спортен тип арка, със специални поставки за водни ски, уейк борд и подвижен сенник за горещите летни дни. Музикалният комфорт се осигурява от тонколони с покритие от неръждаема стомана и субуфер, разположени на носа и кърмата. На контролния панел има Стерео/Радио/CD и изходи за mр3/iPod. Плавателният съд се отличава и с нещо много интересно и практично - светлини на задната платформа, за романтични нощни къпания.
Ринкер 276 е елегантна яхта, създадена да радва големи компании. Дали на излет със семейството или на парти с приятели, незабравимите моменти са ви гарантирани. Тя е пригодена също така и за практикуването на някои водни спортове. За това допринасят добрите й технически показатели, маневреността и специалните поставки за спортните уреди.

Дължина:
8.81 м
Ширина:
2.74 м
Височина (без арка):
1.86 м
Височина (с арка):
2.46 м
Тегло:
2 495 кг
Газене:
0.91 м
Капацитет на гориво:
321.7 л
Капацитет на вода:
37.85 л
Брой на пътниците:
до 14 човека
Базова цена:
59 249 щ. долара

Facebook logo
Бъдете с нас и във