Банкеръ Weekly

Съдби

ПАРИ, ПАРИ

# Пет милиона британски лири иска да събере за пет години в благотворителна акция петкратният олимпийски шампион по гребане Стивън Редгрейв. Легендарният англичанин ще дари парите на домове за сираци.

# Двеста двайсет и пет хиляди долара трябва да плати на бившия треньор на английския национален отбор по футбол Кевин Кигън в. Нюз ъф дъ Уърлд, осъден за нанесени морални щети. Вестникът написа, че Кигън организирал комарджийски залагания в тима.

# Петнайсет милиона долара дава Найк на новата звезда на австралийския тенис Лейтън Хюит, за да стане лице на фирмата. Това е рекорден контракт, сключен за пет години. През 1999 г. Хюит спечели четири титли за един сезон.

# Четиринайсет милиона и триста хиляди долара дължи германската тенислегенда Борис Бекер на бившата си съпруга Барбара според извънсъдебното споразумение между двамата. Споровете около развода продължават и за къщата в Маями, оценена за три милиона.

# Четири милиона и петстотин хиляди долара струва къщата, която строи в тузарски квартал на Мадрид носителят на Златната топка за 2000 г. Луиш Фиго. Тя е 600 кв. м с 8 стаи, 8 бани, два салона, фитнесзала и други.

# Двеста седемдесет и седем хиляди и петстотин долара струва новата кола на Дейвид Бекъм - Ломборджини Диабло GT. Това е най-бързият автомобил в колекцията му от седем коли.

# Осем милиона долара годишно предлага Япония на мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, ако поеме националния отбор на страната. Французинът отрича за офертата, която може да го направи най-скъпоплатения треньор на планетата.

# Три милиона и седемстотин и петдесет хиляди долара е готов да даде турският шампион и носител на Купата на УЕФА Галатасарай на бившия румънски национал Джика Хаджи, ако склони да остане още година в тима като играещ помощник треньор.

Facebook logo
Бъдете с нас и във