Банкеръ Weekly

Съдби

Новият проект на парижанина Боб Синклер

Можеш да го слушаш на живо на пистите над Банско, вход - свободен, с билет или карта за лифта!Ще подгряват Peyton amp; DJ Annemiek (Ibiza), DJ Matrixsoul amp; DJ Sprite.31 март, неделя, 11:00 сутринта, Бъндеришка поляна, Банско.


nbsp;


Боб Синклер всъщност е псевдоним... на Кристоф ле Фриан. Четиридесет и три годишният скандален френски DJ се е вдъхновил от... филм с Белмондо, когато е измислял сценичното си име преди двайсетина години. Оттогава той не е спирал да е номер едно. Не е спрял и да се движи - между Лос Анджелис, Маями, Ибиса, Лондон и Париж! Как го прави? Спортува и никога не е докосвал наркотици. Влюбва се. Обича живота, както и квартала си в Париж - Льо Маре, по думите му - артистичен и бохемски, пълен с история и изкуство. Tой е човекът, създал Love Generation и World Hold On, възродил Tik Tok, Rock This Party, Sound of Freedom.


Кристоф идва в България по покана на ски курорта Банско и Юлен АД, посещението му е част от турнето, с което рекламира последния си албум Disco Crash.


По-интересното е, че през април му предстои издаване на нов трак - Paris by Night! Ето как той представя новото си произведение:


Това е истински забавна компилация, с абсолютно неустоими хитове - Grupie, Far l'amore и др. Аз обичам да прескачам в различни стилове, затова непрекъснато търся нови сътрудничества, нов звук. Винаги съм търсел новите имена, работя както с утвърдени изпълнители, така и с изгряващи звезди. Вярвам, че те са талантите на утрешния ден и съм представил няколко от тях в Paris by Night.


Проектът е както завръщане към традицията, така и много авангарден по своему, той е вдъхновен от руски джаз и латино мелодии.


Paris by Night включва голямо разнообразие от звуци, този проект звучи в традицията на кабарето и бурлеската - един клоунски свят, който съм комбинирал с диджейска музика.


Новият опус несъмнено ще постигне успеха на предходните. Боб Синклер никога не ни е разочаровал. А сега ни прави комплимента да сме първи - дни преди световната премиера на Paris by Night Синклер ще свири над Банско. И дори може да се пусне по пистите, обещава DJ-ят, който е покорил не едно женско сърце със стила, таланта и неуморимия си чар.

Facebook logo
Бъдете с нас и във