Банкеръ Weekly

Съдби

НАРЪЧНИК ЗА ДАМСКО КАРАНЕ ОТ ХЮНДАЙ

Какво да направим, когато ни свърши бензинът, как да реагираме, когато спукаме гума, има ли начин да се справим с големите дупки по пътя? Отговори на тези въпроси, разработени специално за дамите шофьори, предлага първият по рода си наръчник в България. Той се издава като част от кампанията Дамите с предимство, инициирана от Хюндай с подкрепата на Shell и сп. Жената днес, която стартира миналата неделя.
Освен ценни правила за справяне в кризисни ситуации на пътя брошурата съдържа основни препоръки, които позволяват на дамите да опознаят по-добре своя автомобил и да реагират на сигналите, които той им дава. В нея са включени също правила за сигурност и самоотбрана на пътя. Първият тираж на наръчника е 30 000 броя. Той ще се разпространява чрез търговските обекти на Шел, както и по други канали, които ще ги направят достъпни за женската аудитория.
В рамките на кампанията Дамите с предимство ексклузивният вносител на Хюндай - Индустриал комерс, организира и безплатно уикенд училище за жени шофьори. В него могат да се запишат всички дами, които желаят да получат практически съвети за елегантно излизане от затруднения на пътя. Достатъчно е да се обадят на телефони 974 31 43 или 975 19 25. Първите заявки за участие вече бяха направени.
Дамите с предимство е инициатива, с която искаме да призовем за уважение към жените на пътя и повече вяра в техния потенциал. Желанието ни е да докажем, че с подходящия съвет и подкрепа те могат да бъдат чудесни шофьори, без значение дали могат да сменят гума, или да ремонтират сами автомобила си. Убедени сме, че има начин затрудненията по пътя да бъдат преодолявани с финес и точно това ще се опитаме да демонстрираме на жените, които се включат в нашата инициатива, коментира Савина Константинова, прокурист на Индустриал Комерс, официален вносител на Хюндай за България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във