Банкеръ Daily

Съдби

Надраскаха звездата на Тръмп в Холивуд

Неизвестен вандал надраска с обиден надпис звездата на американския президент Доналд Тръмп на холивудската „Алея на славата” в Лос Анджелис, съобщи Ти Ем Зи. Върху звездата се появиха думи, написани с черен маркер. Според Ти Ем Зи това се е случило в края на седмицата. От полицейското управление на Лос Анджелис съобщиха, че все не са информирани за акт на вандализъм.

През октомври 2016 г. американецът Джейми Отис разби звездата на Тръмп с кирка като се бе подготвил много добре. Отис носеше работни дрехи на служител на ремонтна компания и спази всички мерки за сигурност като дори огради мястото със сигнализация за ремонтни дейности. Полицейски патрул не придаде значение на усърдния "работник" и мина покрай него.

Отис обясни действията си с желанието за протест срещу действията на Тръмп, обиждащи жените. В крайна сметка Отис успя да избегне затвора.
Тръмп е отличен със звезда на „Алеята на славата” през 2007 г. за продуцирането на популярното риалити шоу, наречено "Стажантът" (The Apprentice) на американския канал Ен Би Си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във