Банкеръ Weekly

Съдби

МОТОРНА ЯХТА ЗА ВСЕКИ

Петте поръчани само за тази година яхти Монтерей 180 са доказателство, че дори и средно заможният българин може да си позволи да притежава това бижу.
През последните няколко десетилетия Монтерей се наложи като един от световните лидери, когато става въпрос за дизайн и за професионални инжeнерни решения при изграждането на висококачествени моторни лодки. Всяка една от тях - от най-малките до най-големите - се отличава със стремежа да бъдат задоволени и най-претенциозните изисквания за: безопасност, бързина, стил, ергономичност и, разбира се, лукс.
Усещането за свобода, емоциите, приключенията... няма как да ви подминат при плаванията със спортната Монтерей 180. Тази придобивка, определено ще осмисли свободното ви време. Едно от нещата, които отличават Монтерей от останалите производители на моторни яхти, е The Air Assist Chine - технологично нововъведение, което осигурява допълнителна стабилност във водата, особено осезаема при движението с по-висока скорост. Това превръща Монтерей 180 в истински шампион и идеален за водни спортове като уейк борд, водни ски, да дори и за теглене на банан... С лекота могат да бъдат теглени около 200 кг, или с други думи - двама ентусиасти.
На борда има места за 8 души, а една от седалките може да се превърне и в импровизирано легло. Местата за сядане са обшити с мека бяла кожа, като наоколо не липсват и поставки за чаши. Озвучаването на незабравимите разходки, които ви предстоят, е подсигурено от стереоуредба с радио и CD. На палубата има заключващ се капак, под който спокойно може да се разположи спортната екипировка (газови бутилки за гмуркане, водни ски, уейк борд и др.).
Освен за морски преживявания яхтата се вписва прекрасно и във всеки язовир. Широкият корпус и разумното съчетаване на пространството за релакс и отделенията за багаж осигурява едно удобно и спокойно пътуване. Пъргава и много маневрена Монтерей 180 е подходящ както за плаване със семейството, така и с компания. А множеството удобства, които предлага - очакват да бъдат изпробвани.

Общ. дължина:
5.5 м
Общ. дължина + платформа:
6.2 м (опция)
Ширина:
2.3 м
Макс. ъгъл на накланяне (Deadrise):
18o
Горивен резервоар:
106 л
Тегло:
1134 кг
Макс. мощност:
225 к.с.
Базова цена:
14 500 евро

Facebook logo
Бъдете с нас и във