Банкеръ Weekly

Съдби

МАЛКОТО БИЖУ В КОЛЕКЦИЯТА НА RINKER

Мечтаете ли да се наслаждавате на слънцето далеч от хорските погледи? С новия Rinker 246 Captiva Cuddy тези мечти лесно могат да се осъществят.
При споменаването на думата cuddy в съзнанието на повечето яхтсмени изниква картината на лодка с дълбок кокпит, направен, за да е по-скоро функционален, отколкото стилен. Rinker обаче успява да промени тази концепция. Със своята елегантна тапицерия кокпитът на Captiva 246 Cuddy е чудесно съчетание на функционалност и елегантност на едно място.
Rinker постига удобствата на своето cuddy благодарение на широката палуба и постоянната широчина от носа до кърмата. Ръбът между кърмата и платформата за къпане е заоблен. Облата форма е запазена и при лежанката за слънчеви бани, която лесно се превръща в удобен шезлонг, допълвайки чудесно U-образното сепаре, облицовано с мека кожа.
Придвижвайки се напред, няма как да пропуснем издълженото предно стъкло с вратичка към носа на лодката, което е напълно в тон със спортния вид на малкия Rinker. Като допълнително оборудване може да се сдобиете с покривало за кокпита и ултратихия ауспух за монтиране на корпуса Corsa Quick.
При проектирането на 246СС конструкторите са помислили за доста неща. В каютата и по-високите от 1.60 се чувстват удобно. Плъзгащата се врата, както и отварящият се люк на носа, осигуряват достатъчно широк вход за възрастните. Слизайки долу, ще бъдете изненадани от голямото пространство, което предизвиква усещането, че се намирате на много по-голям съд. Тези, които желаят да пренощуват на своето cuddy, могат да се възползват от мивката в кокпита.
На вода Rinker 246 Captiva Cuddy е дори още по-впечатляващ. Цялостната му дължина е 26 фута (7.90 м), но пък по-малкият корпус се отличава с по-голяма маневреност. Силно впечатлени ще сте и от ускорението, което 246 CC притежава - от 0 до 30 мили за 9 секунди.
Ако планирате това лято една нестандартна и романтична почивка - вашият избор е ясен. Rinker 246 ще ви предостави повече, отколкото очаквате.

Дължина:
7.97 м
Ширина:
2.59 м
Височина:
1.52 м
Тегло:
2245 кг
Газене:
0.55 м
Двигател:
VOLVO D3 190 DP
Гориво:
дизел
Мощност на двиг.
190 к.с.
Капацитет на гориво:
283.9 л
Капацитет на вода:
37.8 л
Цена на базов модел:
45 298 евро

Facebook logo
Бъдете с нас и във