Банкеръ Weekly

Съдби

КОМФОРТ НА БЪЛГАРСКИ ЦЕНИ

С Монтерей 315CR не просто се плъзгате по водата, а ставате част от нея - сливайки се в абсолютна хармония. Тази красива яхта съчетава по неповторим начин изключително добри технически показатели с лукса и удобството - напълно присъщи за класическите модели на Монтерей. Съвършенството е постигнато както на палубата, така и под нея - в каютите, скрити от хорските погледи. М315 сякаш е създадена за забавление и е абсолютен противник на скуката. За това говорят и достатъчното места за гости. Щурвалското място е двойно и позволява някой по-близък спътник да седи до вас. Вляво е разположен широк мокър бар, за да се забавлява компанията, докато сте зает с управлението. Срещу него, зад щурвалското място, има просторно П-образно кожено сепаре, което да побира комисията, следяща изпълненията на мокрия бар. Новото за модела е допълнителният шезлонг за слънчеви бани, намиращ се на кърмата - зад сепарето. Освен че е двуместен, голямото му преимущество е тристепенната облегалка, която може да падне напълно, образувайки просторно кожено легло, идеално за релакс под открито небе.
Луксът, удобството, както и изящният дизайн се набиват на очи и на долното ниво, където са салонът, кухнята, спалнята и тоалетната. В антрето на главната кабина се намира добре оборудвана кухня с мивка, хладилник, два котлона, кафе машина, микровълнова печка, плот и два реда шкафове. От другата страна на пътеката е поставен широк диван, а в дъното се намира елегантно сепаре, ограждащо красива дървена маса. Сепарето е U-образно, с мека кожа. Масата пък може да бъде напълно свалена и запълнена със специална възглавница, като по този начин се оформя просторно и много удобно легло.
В задната част на яхтата, под кокпита, има отделна каюта с П-образен кожен диван, който по същия начин може да се трансформира в уютна спалня. За удобството допринася и голям гардероб.
Санитарният възел е напълно компактен и разполага със стандартните: мивка, тоалетна, душ и огледало с шкаф.
Естествено, всяка една компания се нуждае от музика. В случая тя се осигурява от CD плейър с изход за iPod, дистанционно управление и тонколони във всяко едно помещение.
С Монтерей 315 пътуването до всяка една точка наистина е много приятно и вълнуващо.

Дължина:
9.57 M
LOA w/swim platform:
9.57 M
Beam:
3.10 M
Clearance:
3.14 M
Deadrise:
19°
Fuel Capacity:
537 L
Water Capacity:
143.7 L
Waste Capacity:
105.9 L
Weight:
4,536 KG
Max Power:
Twin 300 HP
Draft Up:
63.5 см
Draft Down:
94.0 см

Facebook logo
Бъдете с нас и във