Банкеръ Daily

Съдби

Годината на Жълтата Свиня

S 250 6e5461d7 4ec0 4f1c 83ff 27eef4927f93
S 250 408bdac9 0725 4094 aa7b c099f5b2812a

Когато наздравиците и поздравленията по случай новогодишните празници отшумят, все още ще се разнася радостното джафкане на господаря на 2018-а - Кучето, което сякаш не мисли да се оттегля. Но на 5 февруари ще чуем настойчивото грухтене на новата господарка на годината - Жълтата (земна) Свиня. Тя ще седне на трона, за да управлява мъдро и справедливо. И тъй като 2019-а завършва 12-годишния цикъл в китайския календар, тя ще съчетае в себе си и най-ярките черти на останалите знаци от хороскопа.

Знакът на 2019-а не обича резките движения, затова ще прекара целия февруари в размишления и правене на планове. Земната свиня е домоседка по природа, затова ще можем спокойно да решаваме битовите си въпроси, без да очакваме че ще ни връхлети криза или подмолна атака от конкуренти. Тя не търпи измамите и с един замах ще прогони недоброжелателите ни още в началото на пролетта. Заедно с мартенското слънце в живота ни ще нахлуят парични бонуси и добри шансове за развитие. Впрочем финансовата сфера през новата година обещава да бъде стабилна не толкова на глобално, колкото на индивидуално равнище. Добре е да вложим парите си в начинания, свързани с ремонтирането и обзавеждането на дома или в покупката на по-голямо и удобно жилище. Така или иначе, всички, които са се трудили здраво през последните години, може да разчитат на издигане в кариерата, на повишаване на заплатата, на изгодни инвестиции и увеличаване на печалбите в частния бизнес.

Въпреки дружелюбния си характер Свинята може да бъде недоверчива и предпазлива, така че е по-добре да не я разочароваме с вземането на необмислени решения. Тя обаче няма нищо против авантюрите и ще можем да търсим приключения през цялата година, стига шантавите ни начинания да не пречат на другите.

Новата 2019-а ще бъде приятна и изпълнена с приключения за пътешествениците и хората, чиято работа е свързана с пътуване. Земната стихия, на която е подвластен символът на годината, покровителства запознанствата и връзките във всички кътчета на света и създава благоприятни условия за всякакви придвижвания.

Макар да обича да си лежи в локвата, господарката на годината няма е да е благосклонна към мързеливците. Всички останали ще трябва да запретнем ръкави, защото 2019-а е време за постижения, като и най-смелите, и безумни идеи ще бъдат реализирани за много кратко време. Земната Свиня обожава нестандартния подход към решаването на проблемите и креативните хора лесно ще се доберат до върховете на славата. Година ще бъде изпълнена с технически постижения и невероятни научни пробиви. Тя ще е успешна за всички, които са свързани с изобретенията, изследванията и наблюденията. Според астролозите човечеството ще направи голяма крачка в разгадаването на космоса и ще разкрие най-интригуващите тайни в сферата на астрофизиката.

Ситуацията със здравето през 2019-а няма да е еднозначна. Някак си незабелязано ще забравим за диетите и за правилното хранене и ще поглъщаме лакомства, без да обръщаме внимание на счупените кантари и скъсаните джинси. Но макар че обича да похапва Свинята е в непрекъснато движение, така че наслаждавайки се на храната, нека не забравяме да бъдем активни и да спортуваме. 

Ако в годината на Кучето сме се влюбвали и сме хвърчали в романтични облаци, през идващата ще се наложи да преминем към активни действия. Службите за регистриране на бракове ще са препълнени както с млади двойки, така и с влюбени със стаж, нетърпеливи да създадат семейства. Хората, които са се свързали през 2018-а или по-рано, ще укрепят съюзите си и ще започнат да мислят за потомство. Земната Свиня е известна с плодовитостта си и по време на царуването й предстои да се родят много здрави бебета. Според астролозите повечето ще са момчета.

Ако трябва да обобщим казаното дотук, предстои да изживеем ярка и запомняща се 2019-а, стига да се придържаме към някои прости правила. А именно да не правим свинщини и да не грухтим без нужда. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във