Банкеръ Weekly

Съдби

Годината на Червения огнен петел

На 28 януари 2017-а Червената огнена маймуна радостно ще ни помаха на прощаване и ще предаде управлението на Червения огнен петел. Едва ли ще забележим веднага смяната на властите, защото стихията и цветът на господарите на 2016-а и 2017-а са еднакви. Но ако в първите месеци Петелът ще се държи относително спокойно, оглеждайки и подреждайки владенията си след палавата си предшественичка, през пролетта той ще размаха пъстрите си крила и ще започне да ни изненадва със своята непредсказуемост и приятни сюрпризи.

Най-важното при управлението на ексцентричния Петел е да приемате философски всички промени в живота. Символът на годината ще помогне на хората, които не са свикнали да мързелуват, да се издигнат в кариерата. Те ще бъдат буквално затрупани с изгодни и много съблазнителни предложения. През 2017-а обаче не си струва да се бърза - по-добре е сред примамливите и ярки оферти внимателно да изберете единствената, която ще се окаже надеждна и най-подходящата.

Петелът обича да блести и винаги да е в центъра на вниманието, затова и от вас се очакват подобни прояви на независимост - променяйте имиджа си, експериментирайте, всички детайли във външността ще ви бъдат само от полза. Петелът също така обича да импровизира и задължително ще помага на всички, които не признават правилата и действат интуитивно. Ако например сте решили да прекарате отпуската си в екзотичен курорт, но неочаквано решите да не се качвате на самолета, животът тутакси ще ви поднесе изненада. Още на летището може да получите съобщение, че сте спечелили 1 млн. лв., или ще ви се обади далечна леля от Англия или Германия, за да ви зарадва с новината, че е решила да завещае парите си на вас.


Годината на Огнения петел покровителства всякаква интелектуална работа и ако трудът ви е свързан с творчество, най-силните козове са в ръцете ви. Признанието, успехът и парите са ви гарантирани. Но ако решите да тръгнете по нов път и да се пробвате в изцяло нова дейност, късметът и Червеният огнен петел ще са зад гърба ви. Дори никога да не сте хващали четка в ръка, през 2017-а си струва да се отбиете в  някой магазин с художествени стоки, току-виж се оказало, че сте много приличен творец.


Финансовата ви ситуация ще радва със стабилност - едва ли ще забогатеете дотолкова, че да си купите билет за полет до Луната, но за масло и мед със сигурност ще спечелите. Символът на 2017-а се отнася с уважение към всички знаци от зодиака, а ако сте родени в неговата година, може да сте спокойни - петльови боеве за място под слънцето няма да има.


По-добре е да не планирате почивката си през 2017-а - Петелът със сигурност ще се погрижи да имате  пълноценен и незабравим отпуск. Разбира се, на него му се иска да се отпусне на спокойствие на село и да се събужда от кукуригането на събратята си. Но ако попаднете на добра оферта за Кипър или остров Бали, за нищо на света не се отказвайте. 

Петелът е същество, което се отличава с преданост и искреност. Но не мислете, че е толкова предсказуем - личният ви живот през 2017-а ще бъде изпълнен с множество запознанства, едно от които ще се окаже съдбоносно. Така че, ако сте свободни, може да очаквате подарък от капризната птица - избраникът или избраницата ви вече са на път към вас и единственото, което ви остава, е да пресрещнете своето щастие.

Онези, които вече са намерили половинката си, също няма да скучаят - общуването с близките им хора далеч няма да е еднообразно, особено когато става дума за децата. Ако още нямате наследници, побързайте - родените през 2017-а ще имат пъстър и необикновен живот. Много от тях ще постигнат изключителни успехи в политиката и деловия живот, така че поговорете с любимия човек.


Ако сте омъжени или женени от много години, ви очаква втори меден месец. Достатъчно е да предизвикате Петела с непредсказуеми постъпки и той ще направи всичко, за да разпали отново нежните чувства на половинката ви към вас.

Най-важното през 2017-а е да бъдете искрени, да се надявате на късмета си, но и внимавайте. Тогава ще постигнете всичко, което искате, ще направите живота си щастлив, а проблемите и неприятностите ще бягат далеч от вас. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във