Банкеръ Weekly

Съдби

Фестивална джаз седмица започна в Банско

Чайна Моузес, ЖеСант, Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Стефка Оникян са само част от звездите, който ще се качат на сцената на 17-о издание на Международния джаз фестивал в Банско, който продължава до 13 август. Зрители и фенове на джаз музиката ще могат да се насладят безплатно на концертите на 22 групи и изпълнители от над 12 страни от цял свят благодарение на подкрепата на Fibank (Първа инвестиционна банка).


По време на това издание на фестивала в джаз столицата на Балканите - Банско, ще пее и голямата звезда Ийока, която ще изпълни и своя хит - песента Simply Falling. На 9 август Fibank организира традиционна вечеря за свои дългогодишни клиенти, партньори и приятели, която ще се състои в "Кемпински Хотел Гранд Арена" в град Банско. По време на вечерята специално за гостите на банката на живо ще пеят група "Магнетик", Чайна Моузес и Devoution.


През годините в Банско са гостували повече от двадесет биг бенда, сред които големите формации на Вили Казасян, Георги Борисов, Ангел Заберски, няколко оркестъра от Германия, сред които IKS Big Band, "Kelag Big Band" от Австрия. А на десетото издание на фестивала взе участие SHAPE International Big Band, който е част от официалния оркестър, представящ НАТО.

Facebook logo
Бъдете с нас и във