Банкеръ Weekly

Съдби

БОГАТИ И НЕОМЪЖЕНИ

Популярното американско списание Форбс публикува класацията на най-богатите и все още необвързани с брак дами в света.
На първо място е Парис Хилтън, наследничка на хотелската империя Хилтън и правнучка на на нейния основател Конрад Хилтън. Двадесет и пет годишната светска лъвица не само харчи, но и печели пари - за миналата година приносът й в семейния бюджет е в размер на 7 млн. долара. Бизнесът на Парис включва най-различни дейности - тя се снима в киното, води популярно в Америка телевизионно предаване и подготвя излизането на диск със свои песни. Красавицата е превърнала дори името си в търговска марка, която може да се види върху часовници, бижута, парфюми и дори видеоигри.
По-малката сестра на Парис - 22-годишната Ники, заема второто място в класацията. Тя е на път да открие собствена хотелска верига. Ники Хилтън вече е била омъжена веднъж за финансов брокер от Манхатън. Напоследък се среща с актьора Кевин Конъли.
Следващата в класацията е Аманда Хърст, правнучка на основател на медийна корпорация Уйлям Рандолф Хърст. Експертите на Форбс са пресметнали, че годишно 22-годишната дама харчи за дрехи и козметика 136 хил. долара. Изданието твърди, че това е световен рекорд. На свой ред Аманда се оправдава с това, че работи като модел и е длъжна да изглежда добре.
В първата десетка на изгодните партии за женитба са още внучката на Есте Лаудер - Айрийн, която е вицепрезидент на козметичната компания, основана от баба й, Ивана Тръмп - най-голямата дъщеря на Доналд Тръмп (тя заема висок пост в компанията на баща си) и Дилан Лорън, дъщеря на световноизвестния дизайнер Ралф Лорън (занимава се с производството на сладкарски изделия).
Оказва се, че всички наследнички на многомилиардни състояния предпочитат да работят. Единственото изключение е рускинята Анна Анисимова, дъщеря на стоманения магнат Василий Анисимов. Двадесет и една годишната студентка в Нюйоркския университет известно време дефилира по подиумите в САЩ, но после това й омръзна. Две години поред Анна наема за лятото имение в Хемптън (престижно предградие на Ню Йорк), което й струва (по точно на баща й) 550 хил. долара на сезон. По-любопитното е, че тя рядко се появява в него, защото предпочита да прекарва времето си с приятели на френския Лазурен бряг. През есента руската студентка се премества в апартаменти, намиращи се в небостъргач в самия център на Ню Йорк. За тях Анисимова е платила 15 млн. долара.

Facebook logo
Бъдете с нас и във