Банкеръ Weekly

Съдби

БАНКЕРЪ РАБОТИ И КОГАТО ИГРАЕ

В 13-годишната си история БАНКЕРЪ винаги се е придържал към две основни цели: да спомага за утвърждаването и стабилността на банковата система в България и да е интересен за своята публика. Не изневерихме на себе си и на първия футболен турнир за Купата на финансовите институции на Ърнст енд Янг. Благодарение на нас служителите на БУЛБАНК и Райфайзенбанк (България) могат да пристъпят отпочинали и с подобрено самочувствие към предизвикателството по въвеждането на IBAN-кодовете. А и публиката в никакъв случай не може да се оплаче, защото в трите мача на сплотения ни състав бяха отбелязани рекордните 23 гола. В чия врата бяха повечето от тях не е от първостепенно значение.
Сърце не ни даде да огорчим и момчетата от Булстрад, които бяха подкрепяни лично от шефа си Румен Янчев. Обещаната от него премия за първи гол се оказа решаваща за изхода (впрочем авторът на асистенцията за този гол още не е получил своя дял, което отдаваме само на моментна разсеяност при съперника).
Като цяло тимът на БАНКЕРЪ, осакатен от редица контузии и на всичкото отгоре пратен в групата на смъртта при жребия, може да е доволен от дебюта си на голямата сцена. А другия път, след като вече дадохме приноса си за банковото дело у нас, ще помислим и за собствения си авторитет. Любезните организатори от Ърнст енд Янг смятат да превърнат турнира в ежегодно събитие, отправящо послание за партньорски дух и коректни взаимоотношения между компаниите на финансовия пазар. И понеже девизът им е Качество във всичко, което правим, имаме основания да чакаме с нетърпение и следващото издание.

Facebook logo
Бъдете с нас и във