Банкеръ Weekly

Съдби

Балет "Тодес" ни учат как да танцуваме с любов

Балет "Тодес" ще покаже новото си шоу "Танцуваме с любов" в София и Велико Търново на 1 и 2 февруари. Спектакълът - зрелищен и хумористичен, е за любовта на сцената и извън нея. Заглавието не е случайно. За 28 години от съществуването на балета любовта присъства постоянно не само на сцената, но и извън нея. През годините в трупата има не само влюбени двойки и сплотени семейства, но и романтични връзки с драматичен край.

През изминалата 2014-а примата на балета Камила Вахаева и солистът Павел Волосов станаха родители на първородния си син Адам. Развръзките в личните им отношения обаче не се отразяват на професионалните.

В "Танцуваме с любов" участниците за пръв път "разголват" емоциите си пред зрителите, давайки им възможност да надникнат в задкулисния живот на най-популярния балет в Русия. Балетмайстор и постановчик на "Танцуваме с любов" е Алла Духова, основала "Тодес" през 1986 година.

В представленията в София - в зала 1 на НДК, и Велико Търново - в ДКС "Васил Левски", балетът ще включи и публиката. Зрител, избран от танцьорите, ще може да си направи снимка след постановката с част от трупата.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във