Банкеръ Daily

Съдби

Ариана Гранде прекратява турнето си

Американската певица и актриса Ариана Гранде планира да преустанови турнето си след атентата в Манчестър в края на нейния концерт, съобщи сайтът TMZ.
Звездата все още не може да дойде на себе си, след като узнала, че от взрива са загинали толкова хора. Зрителите на концерта са били предимно тийнейджъри и млади хора.

Концертното ѝ турне предвиждаше на 25 и 26 май Ариана да изнесе концерти в Лондон. По всяка вероятност те ще бъдат отложени поради две причини - заради застрашената безопасност на певицата и заради психологическото ѝ състояние.

"Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Просто нямам думи!", написа изпълнителката на своята страница в Туитър.

След гастролите във Великобритания американската поп изпълнителка планираше гастроли в Белгия, Полша,Германия, Швейцария, Франция и други страни. Графикът на турнето ѝ "Dangerous Woman" беше плътно запълнен до месец септември.

Взривът в Манчестър избухна веднага след като Ариана Гранде напусна сцената в края на концерта. Бомбата се взриви недалеч от входа на арената в Манчестър, през който зрителите напускаха покрития стадион. Самата 23-годишна изпълнителка не пострада, но е шокирана от случилото се.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във