Банкеръ Weekly

Съдби

Алианц изпраща три деца да тренират в Германия

Три български деца ще имат възможност да се докоснат за шест дни до футболистите от Байерн (Мюнхен). Благодарение на Алианц България Холдинг за пета поредна година се организира международният футболен лагер в Мюнхен, който ще се проведе от 7 до 12 август.


Целта на инициативата е да събере заедно младежи, които да развиват футболните си умения, да опознаят чужди култури и да срещнат нови приятели. Шансът да стъпят на Алианц Арена ще имат 75 тийнейджъри от 25 държави от цял свят. У нас в томболата участваха общо 150 деца на възраст от 14 до 16 години.


Имената на трите българчета, които ще летят до Германия през лятото, изтегли бившият национал и футболист на Левски и Мюнхен Даниел Боримиров. Шансът да се докоснат до легендите на Байерн ще имат Велимир Попчев от София, Веселин Николов от Варна и Стоян Биволарски от Пловдив.


По време на шестте дни младите футболисти ще имат специално организирана програма. Те ще тренират с треньорите на младежите на Байерн и ще се срещнат със звездите на отбора Филип Лам, Бастиан Швайнщайгер, Хави Мартинес, Томас Мюлер и Мануел Нойер.

Facebook logo
Бъдете с нас и във