Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

Пари при пари отиват


Брайън Маккарти, син на президента на хотелската верига Marriott, спечели от лотарията над 100 млн. долара. Двадесет и пет годишният мъж си купил билета от хранителен магазин в Херндън, щата Вирджиния. Годишната заплата на Робърт Маккарти , баща на щастливеца, надхвърля един милион долара. От спечелените 107 млн. Брайън може да получи в брой малко над 68 млн. долара. Той възнамерява да похарчи част от печалбата за покупката на автомобил BMW M3 и за пътешествие в Ирландия. Лотарията Mega Millions се разиграва в 41 щата на САЩ.


След оцеляването


Конгресменът от Аризона Габриел Гифърдс ще се появи за първи път по телевизионния канал ABC, след като през януари тази година бе ранена сериозно в главата. Разговорът с нея ще води Даяна Сойер, известна с интервютата си с Фидел Кастро, Ричард Никсън и др. Гифърдс ще яви в студиото заедно със съпруга си, астронавта Марк Кели. През януари 2011 студентът Джаред Ли Лофнър откри безразборна стрелба в търговски център в град Тусон, където се провеждаше среща между конгресмена и избирателите й. Гифърдс бе сред тежкоранените и лекарите упорито се бориха за живота й.


13 години по-късно


Джулиан Ленън, син на покойния участник в легендарната група The Beatles Джон Ленън, обяви, че ще издаде нов солов албум на 3 ноември тази година. Това ще бъде шестият студиен албум в дискографията на Джулиан и първи след излезлия през далечната 1998 - Photograph Smile . Пилотният сингъл от новата продукция е композицията Lookin' 4 Luv . През 13-те години, в които стоеше встрани от музиката, синът на Синтия и Джон Ленън работеше основно като фотограф и осъществи поредица от изложби в цял свят.

Facebook logo
Бъдете с нас и във