Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

S 250 c929a17b fcac 40a9 94a1 4e1e0a0c5df5
S 250 8527cb48 7edf 4b9a 981a 30eb6f1aca06

Дете от приют отказа на Ким Кардашиян

Американската телевизионната водеща Ким Кардашиян се опита да осинови момиче от интернат в бедна провинция на Тайланд, но то не пожела. Оказало се, че малката Пинк има майка и не иска да се разделя с нея и братята си. След като журналистите обвиниха звездата, че „гледа на осиновяваване като на своеобразен шопинг“, Кардашиян промени намеренията си, но заяви, че чака малката си любимка на гости.

Чарлз Менсън ще се жени за трети път

Прочутият сериен убиец Чарлз Менсън получи разрешение от американските власти да се ожени за трети път. Осемдесетгодишният престъпник ще сключи брак с 26-годишнита си почитателка Ефтън Бъртън. На сватбата ще могат да присъстват общо 12 човека, включително и двама приятели на младоженеца от затвора, плюс сервитьор. Преди да отиде зад решетките, Менсън има два брака и четири деца.

Слепият Зевс вече има нов дом

Зевс е сова с необичайно красиви очи, в които сякаш се отразява звездната нощ. Жител на Калифорния открил птицата на прага си и я занесъл при ветеринар, който установил, че е сляпа. Тогава мъжът предал совата в Учебния център за дивата природа в град Силмар. Орнитолозите я нарекли Зевс заради невероятния цвят на очите. Сега птицата живее в дънер, монтиран върху шкаф до бюрото на основателя на центъра.

Facebook logo
Бъдете с нас и във