Банкеръ Daily

Съдби

3D органи, роботи и летящо такси на "Webit"

3D органи, роботи, летящо такси. Това са само част от изненадите на най-големия WEBIT фестивал у нас. Световноизвестни предприемачи с милиарди долари лично богатство кацат в София. Причината е именно Webit 2019 - събитието, което предсказва обозримото бъдеще.

Webit.Festival ще се проведе на 13-15 май за 11-та поредна година в София. Над 15 паралелни тематични конференции с повече от 400 лектори, партньорски събития, зони за контакти и представяне на продукти и услуги в изложбени площи, социални събития и партита, превръщат града ни в дигиталната столица на Европа за дните на фестивала.

Форматът Webit.Festival представлява събития, които включват паралелни технологични, дигитални и стартъп конференции и се организират в световен мащаб от Webit Foundation. Целта на събитието е да се повиши потенциала, конкурентоспособността и износа на българските малки и средни предприятия, като им се предостави достъп до информация, технологии и знания, които ще им помогнат в процеса на дигитално преобразуване на техния бизнес, намиране на нови пазари с помощта на интернет и технологиите и прилагане на успешни маркетингови кампании, използвайки дигитални решения и технологични иновационни платформи и процеси.

„Това е най-големият Webit правен някога в България. Щом световните медии наричат София дигитална столица – значи нещо се случва и то е правилно”, казва организаторът на Webit Пламен Русев пред Нова телевизия.

Eдин от най-атрактивните гости е Марк Кюбан. Започва бизнеса си с нищожните 60 долара. Днес той е милиардер и един от най-богатите американци. Списание Forbes изчислява личното му богатство на над 4 милиарда долара.

Facebook logo
Бъдете с нас и във