Банкеръ Daily

Съдби

25 години! Независимост, компетентност, обективност

През месец април тази година в. „БАНКЕРЪ“навърши 25 години, а списанието Banker Special отбелязва 10 години от издаването на първия си брой.

Вестник „БАНКЕРЪ“ е най-дълголетният и авторитетен финансов седмичник в България. Негова запазена марка са задълбочените професионални анализи, коментари и разследвания в областта на икономиката, финансите, политиката и обществения живот. През своята 25-годишна дейност изданието не само е отразило всички ключови събития, изиграли важна роля в изграждането на съвременното общество и държава, но и запазва в своеобразна капсула на времето безценните анализи на събитията в моментите на тяхното развитие. Неминуемо бъдещите поколения ще се връщат към статиите на в. „БАНКЕРЪ“, илюстрирали събитията обективно и критично, за да се потопят в атмосферата и действието на изминалите години.

За разлика от останалите печатни издания в България, вестник „БАНКЕРЪ“ има лоялни читатели, които са негови дългогодишни абонати. Сред тях са представители на политическите, финансовите и бизнес среди, културни дейци и чуждестранни посланици. „БАНКЕРЪ“ е предпочитаният вестник за преуспяващи бизнесмени, които имат амбицията да се развиват. Над 20% от тях заемат позиции във висшия финансов и корпоративен мениджмънт, както и в управлението на държавата и в местната власт. Редовни читатели на вестника, освен хората от едрия и средния бизнес, са също юристи (особено  адвокати), лекари, преподаватели и други представители на интелектуалния труд.

Facebook logo
Бъдете с нас и във