Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

И Бриджит Бардо ще се мести в РусияБриджит Бардо заплаши да се премести в Русия, ако френските власти не спасят два слона от лионския зоопарк. По думите на актрисата тя е готова да поиска руско гражданство и да избяга от страната, която се превръща в гробище за животни. Става дума за два слона, които са болни от туберкулоза. В края на декември 2012-а бе решено те да бъдат приспани, за да не заразят хора. Тогава Бардо помоли френския президент Франсоа Оланд да спаси животните, но молбата й остана без отговор. Сега тя заплашва да последва примера на своя колега Жерар Депардийо.


Водещ забрани да се споменава името на ОбамаАмериканският радиоводещ Глен Бек забрани да се споменава името на Барак Обама в неговото предаване. Отсега нататък президентът ще може да бъде споменаван като този човек или това момче. Забраната се разпростира не само върху служителите, но и върху гостите в студиото. Не искам да чувам гласа му, нито да знам нещо за него. Ако вие искате, слушайте друго предаване!, заяви Бек. Той е един от най-популярните водещи с консервативни възгледи в САЩ и автор на многобройни инициативи в подкрепа на традиционните ценности на американското общество.


Албум на Адел - най-продаван за втора година в САЩАлбумът 21 на Адел за втора поредна година е най-продаваният в САЩ. Подобно нещо се случва за първи път в историята на компанията Нилсен СаундСкан, която следи продажбите от 1991 година. Според данните през 2012-а са продадени 4.4 млн. копия от албума на Адел, след като през 2011-а бяха изтъргувани 5.8 милиона. На второ място се подрежда Тейлър Суифт с Red с 3.11 млн. екземпляра. Третата позиция е за британската банда One Direction и нейният Up All Night , от който са продадени 1.62 млн. бройки.

Facebook logo
Бъдете с нас и във