Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

До ада и рая с отстъпкаУкраинците, както и граждани на други държави, могат да си купят по избор билет за ада или за рая в деня на предполагаемия край на света - 21 декември 2012-а. Услугата се предлага от сервиза за бързи покупки Покупон. Билетът за рая струва 120 гривни (15 долара), а за ада е по-скъп - 150 гривни (18.7 долара). Пакетът Рай - All Inclusive включва резервирано място в рая и полет с първа класа до там, а Ад - All Inclusive - свободно падане до преизподнята и пътеводител.


Викторианска КоледаДворецът Кенсингтън в Лондон ще се превърне в своеобразен коледен календар, където всеки ден в 14.00 часа ще се отваря нова блестяща играчка за елха, съдържаща изненада. Тя ще е свързана с детските представи и разкази за Рождество от дневниците и писмата на кралица Виктория, която е израснала в двореца. В двора на Кенсингтън Палас ще бъде поставена 8-метрова елха, а посетителите ще могат да се присъединят към коледните песнопения.


За принос в кинотоМилош Форман ще получи почетния приз на Гилдията на режисьорите в САЩ за принос в развитието на кинематографията. Тържествената церемония по награждаването ще се състои на 2 февруари 2013-а. Отличието на гилдията ще бъде връчено за 65-и път. Сред досегашните лауреати на почетната премия са Алфред Хичкок, Орсън Уелс, Акира Куросава, Стенли Кубрик, Френсис Форд Копола, Стивън Спилбърг, Мартин Скорсезе и Клинт Истууд.

Facebook logo
Бъдете с нас и във