Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

Подарък за приятелка


Премиер-министърът на Русия Дмитрий Медведев обеща на бившия президент на Финландия, Таря Халонен, да и подари котенце от породата невска маскарадна. Това ще й помогне да преживее неотдавнашната загуба на любимата й котка Миска. Самият Медведев отглежда котарака Дорофей, който е от същата порода. Новият домашен любимец на Таря Халонен трябва да пристигне във Финландия след един-два месеца.


nbsp;


Най-ужасният хотел


Нощувката в Hans Brinker Budget струва само 22 долара, срещу които клиентът получава мръсна стая без топла вода и кърпи. Гостите обаче не се оплакват, защото знаят, че отсядат в най-ужасния хотел в света. Няма как да е по-лошо, но ние ще положим всички усилия и Провери имунната си система в Hans Brinker, са само две от изреченията, които хотелът използва за реклама. Администрацията пък не носи отговорност за възможните умопомрачения, неизлечими инфекции и други страхотии, които могат да сполетят клиентите.


nbsp;


Брейвик се оплаква от условията


Убиецът на 77 души Андерс Брейвик, който излежава 21-годишна присъда в затвора Ила, край Осло, се оплаква от нечовешките условия, в които живее. В изложение до началника на затворническата администрация той пише, че получава студено кафе, недостатъчно масло към хляба и че му забраняват да използва овлажняващ крем след бръснене. Освен това не харесва гледката от прозореца на килията, както и оскъдната мебелировка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във