Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

Милион долара не стигат на Лейди Гага


В началото на декември Лейди Гага ще представи в Русия своя нов албум The Born This Way Ball в рамките на световното си турне. Очаква се попдивата да изнесе концерти в Москва и Санкт Петербург. Затова пък феновете й от Татарстан няма да могат да се насладят на нейното изкуство. Провокативната изпълнителка изключи Казан от списъка на градовете, в които възнамерява да пее, защото хонорарът от един милион долара й се сторил твърде мизерен.


nbsp;


Нови обвинения срещу Глория Аройо

Бившата президентка на Филипините, Глория Аройо, която управляваше страната от 2001 до 2010-а, е арестувана отново. През миналата година тя бе задържана по обвинение в мошеничество. Аройо излежа присъдата си в болница, тъй като страда от сериозно заболяване на гръбнака и след седем месеца бе пусната под гаранция. Сега тя е заподозряна в получаване на подкупи от китайска интернет компания и в присвояване на средства от държавната лотария, за което се предвижда доживотен затвор.


nbsp;


Натали Портман ще изиграе Жаклин Кенеди

Натали Портман получи предложение да изиграе главната роля в биографичния филм Джаки. Лентата ще разказва за това как Жаклин Кенеди се справя с ролята си на публична личност и с частния си живот след убийството на съпруга й, президента Джон Кенеди, през 1963 година. Сценарият на филма е дело на Ноа Опенхайм. Най-вероятно премиерата на Джаки ще бъде планирана за ноември 2013-а, когато се навършват 50 години от трагичното събитие, белязало политическата история на САЩ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във