Банкеръ Daily

Паралелната защита

Валентин Димитров: ЕнзоИмун Актив атакува директно вируса

Този препарат кара имунната система да разпознава не само външни агенти, но и собствени видоизменени клетки и да ги отстранява

По последни проучвания от тази есен в Националния център по заразни и паразитни болести, ЕнзоИмун Актив има изключително добро и пряко антивирусно действие. И то върху различни вируси – респираторните, включително коронавирусите, херпесните вируси, които са навсякъде около нас и в голямата си част са онкогенни. Наблюденията показват, че коронавирусната инфекция изчезва много бързо, когато  ЕнзоИмун Актив се приложи още при първите симптоми.

Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ предприемачът Валентин Димитров, управляващ директор на фирма „Розета Лайфкеър България”, която разпространява хранителната добавка ЕнзоИмун Актив.

Вижте цялото интервю с Валентин Димитров тук:

https://www.youtube.com/watch?v=viCF5RxzViE&feature=youtu.be

Как тази хранителна добавка ще действа в извънкризисни ситуации, може ли да профилактира човешкия организъм, без да има вирусна агресия?

Срещу кои от ракови заболявания би могъл да бъде ефективен ЕнзоИмун Актив?

С какво имуномодулаторът се различава от имуностимулатора?

Кой научно-развоен екип изработи ЕнзоИмун Актив?

В интервюто Валентин Димитров каза още:

ЕнзоИмун Актив има същото пряко антивирусно действие като цитирания Ремдезивир и е значително по-добър от широко коментирания Хидроксихлорохин. Установено е и изключително добро синергично действие с Авирон Рапид – явно двата продукта се допълват.

ЕнзоИмун Актив се прилага не само при инфекциозни, а и при автоимунни заболявания като псориазиса и ревматоидния артрит, например.

Инактивираният пепсинов фрагмент е тестван при рак на панкреаса, на простатата, на гърдата, при някои видове левкемии. Особено позитивен ефект дава след химио и лъчетерапии, които сриват имунната система.

Основното му предназначение е да модулира имунната система на организма, да я държи в нормалните й граници и да реагира релевантно на различни антигени. Приложението е изключително широко.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във