Банкеръ Daily

Под короната

Проф. Лъчезар Аврамов: Затваряме се в килера и чакаме какво ще каже коронавирусът

В Китай и в Ню Йорк неприлагането на лечение с витамин С се смята за медицинско убийство

Появиха  се нови научни статии на китайски и американски учени, които твърдят, че ако при лечение на пациент с коронаинфекция не се прилага интервенозна терапия с витамин С, това е равносилно на медицинско убийство. За което могат да бъдат водени и дела. Това заяви във видео интервю за „Студио Бакеръ“ проф. Лъчезар Аврамов, ръководител на Център за интегративна медицина.

В интервюто проф. Аврамов каза още:

Преди няколко дни дойде информацията, че е починал 38 годишен мъж, без придружаващи заболявания. Ако това е така, то той е първият  и единствен засега, починал от COVID-19 у нас.

Вижте цялото интервю с проф. Лъчезар Аврамов:

https://www.youtube.com/watch?v=9ScMUE62B5Y&feature=youtu.be

Щом вирусната криза отмине, ще подам сигнал в прокуратурата срещу министрите на здравеопазването и финансите от последните години, които предлагат бюджети със структура, унищожаваща превантивната медицина – да няма профилактика, диагностика, ранно лечение - в здравния бюджет за тях се отделят 10 процента. Останалите 90 са за болници и лекарства – там, откъдето се печели.

Затова България е на първо място по смъртност в света, на второ е Лесото – това гласи статистика на ООН.

Епидемия има, когато са заразени 200 души на 10 000. Сметката е проста. И един починал на 7 милиона не означава епидемия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във