Банкеръ Daily

Мантрите на властта

Омерзително е да подкрепяш власт на престъпници, за да не дойдат по-лоши

Какъв антикомунист е Борисов, след като не е напускал БКП

ГЕРБ е типична вождистка комунистическа партия. Откакто тя управлява, сливането на властите е драстично: законодателната власт гласува послушно като по времето на Живков. Самият Борисов се хвали, че червеният диктатор бил неговия университет. Много чудно какъв антикомунист е той, след като не е напускал БКП, възхищава се на Живков и въвежда Сталински практики. ГЕРБ е най-голямата измама в последните 30 години. Партията на члена на БКП приютява най-примитивния слой от комунистическата номенклатура – хора необразовани, но изпълнителни. Същите тези хора продължават да убеждават някои, че са дясна, проатлантическа и проевропейска партия.

Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ журналистът Даниела Горчева, който живее от десетилетия в Нидерландия.

Вижте цялото интервю с Даниела Горчева тук:

https://www.youtube.com/watch?v=Dm1Ef6d_J7U&feature=youtu.be

В интервюто Даниела Горчева каза още:

Точно ГЕРБ разработва модела на Путинова Русия. Още с първото си управление Борисов подписа „Южен поток“ – нещо, което дори БСП не направи. Пак той изтегли граничния и митническия контрол от българската държавна граница за частно руско предприятие, където могат да правят каквото си поискат, ако ще военна база или разузнавателен център. За експазионистичните интереси на Москва към Проливите, тази база на Българското Черноморие е много полезна. Ето така Бойко Борисов ни пази от Русия.

Погледнете къде са старите „сини“ лидери: Надежда Михайлова е в Анкара, Едвин Сугарев в Ниш, Филип Димитров в Конституционния съд, Александър Йорданов в ЕП. Така действа развращаващата сила на корумпираната власт.

Гешев атакува независими съдии, нарушава презумпцията за невиновност и международни конвенции и раздава присъди присъди в ефир, което е престъпление. Обвинителни актове и произнасяне на присъди няма да чуем, защото съдът единствен засега е що годе прозрачен. Става въпрос за крадене на бизнеси от хора, които са отказали да плащат „данък нощно шкафче“.

Вкарват те в ареста без съд и присъда за няколко години, съсипват доброто ти име, разрушават бизнеса ти. После всички ние ще платим делата в Страсбург, които ще бъдат заведени и спечелени. В Нидерландия е немислимо медиите да показват човек без присъда с белезници.

Имотната и другите мафии съществуват, защото са протежирани от прокуратурата. Казусът „Осемте джуджета“ ясно показва това. Номерата минават и заради масово незнание.

Мнозина до ден днешен не знаят, че президентът Радев има представителна власт и не управлява, не разбират, че служебното правителство не може да направи нищо друго, освен да подготви и проведе избори. Радев сформира служебен кабинет през 2017 г. и не се помни небето да е паднало.

Facebook logo
Бъдете с нас и във