Банкеръ Daily

Тъмната стая

Ивайло Илиев: Кой ще освети „тъмната стая“ на Софийски районен съд?

В правосъдната ни система има ОПГ за рекет

Съдът е цедилото, през което не трябва да се промъкват мошеници, измамници, монополисти, фалшификатори. Как реагира Министерството на правосъдието? Пуска образец на декларация, в която пише: „Доколкото ми е известно, предоставената информация е вярна“. Във формата на заповедта, която се издава по чл. 410, във „Важна информация за длъжника“ една от точките гласи: „Предоставената информация не е проверена от съда“! Какво е проверил тогава съдът? Това пита във видео интервю за „Студио Банкеръ“ Ивайло Илиев от „Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система –Солидарност“.

Вижте цялото интервю с Ивайло Илиев тук:

https://www.youtube.com/watch?v=E5H7Kkbim_g&feature=youtu.be

В интервюто Илиев каза още:

Освен че е приватизирано, правосъдието е тип организирана престъпна дейност.

Защото съвестните съдии работят по един начин, другите по противоположния. А законът е един. Съдът трябва да издаде съдебен акт, който длъжникът да получи чрез призовкар и да има 7-дневен срок за обжалване, в случай, че има фалшификации, че съдията е корумпиран или некомпетентен. Масово те извършват документни длъжностни престъпления: директно пишат, че някой е осъден да плати нещо в негово отсъствие!

В София има 150 хил. дела, затворени в т. нар. „тъмна стая“ на СРС – там са дела с доказателства, че процедурите не са приключени, а ЧСИ са отнели имоти, сиреч, имаме лишаване от право. ЧСИ образува дело без разпореждане, оформя документи с невярно съдържание и разпродава имоти.

Ако нашите евродепутати не ни защитят, ще се обърнем към румънските, гръцките, австрийските, германските - да защитят собствените си фирми и граждани в България.

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във