Банкеръ Daily

Зоната на здрача

Емануил Йорданов: Горанов няма полезен ход, спасява го само непознатият талант на Борисов

Министър на финансите пропуска да събере 700 млн. лева и се хвали с този факт

Министър председателят има един талант, за който никой не говори – да си окачва воденични камъни на шията, помним Искра Фидосова и Цветан Цветанов. Сега най-модерният воденичен камък е Владислав Горанов, който в конкретния случай ни прави на идиоти, казвайки, че Комисията по хазарта въобще не зависела от него, че нямал нищо общо със случая. Той само назначил председателя на комисията, който до такава степен се еманципирал, че да влезе в затвора. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ адвокат Емануил Йорданов, бивш министър на вътрешните работи.

Вижте цялото интервю с Емануил Йорданов тук:

https://www.youtube.com/watch?v=njJgIE29tL4&feature=youtu.be

В интервюто Йорданов каза още:

Виждаме втора серия на казуса „Мишо Бирата“.

Една нормална опозиция, веднага след преминаването на пандемията, трябва да поиска вот на недоверие на правителството именно за този случай - министър на финансите пропуска да събере 700 млн. лева и се хвали с този факт.

Горанов няма полезен ход и единственото, което го спасява е талантът на Борисов да си държи воденичния камък до последно.

И това не е всичко. Имаме луксозен апартамент, в който живее, но не плаща наем, гафът с информационната система на НАП също мина без виновни.

Ако тези казуси бяха в нормална държава, медиите да са го попилели. Но ние по свобода на словото сме 111-ти в света.

Спомнете си началото на века – когато Бойко Борисов беше главен секретар на МВР, каза, че всички президенти на футболни клубове били мутри и той щял да се справи с това. Няма спомени да се е справил, просто няколко президенти си тръгнаха по-рано от живота, а положението си остана същото. Нещо повече, говори се отчетливо за хора, които са били притискани да поемат издръжката на един или друг клуб.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във