Банкеръ Daily

Под короната – разговор с продължение-1

Д-р Христо Дамянов: Здравната система потъва, само доц. Мангъров има смелостта да каже, че царят е гол

Терапиите с витамин С, озон и магнитни двойки потискат инфекциите, имат също имуностимулиращ и детоксикиращ ефект, у нас са табу

Китайците реагираха много бързо и по съвет на японската асоциация за ортомолекулярна медицина, изготвиха протокол за практическо приложение на големи дози витамин С срещу коронавируса. Едно такова лечение струва едва 1000 лева. А толкова излиза еднодневната интубация на един болен от инфекцията. За съжаление тази информации и тези терапии в България са табу. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ д-р Христо Дамянов от Центъра за интегративна медицина.

В интервюто д-р Дамянов каза още:

Едно от добрите качества на терапията с витамин С, озонотерапията и биомагнитната терапия е, че те могат да се прилагат и съвместно, и поотделно, и в комбинация с други конвенционални методи. Отличават се с висока ефективност срещу всякакви вирусни и бактериални инфекции. Заедно с това, те имат имуностимулиращ и детоксикиращ ефект. Заключенията не са мои, а са резултат от многобройни клинични проучвания. Принципите на интегративната медицина предполагат организмът да се лекува комплексно.

Вижте първа част от разговора  с д-р Христо Дамянов и проф. Лъчезар Аврамов:

https://www.youtube.com/watch?v=h7OVtDDvf1E&feature=youtu.be

У нас има едно голямо мълчание относно алтернативните терапии. То се дължи не на липсата на интерес, а на здравната система като цяло. Това буквално е имитация на здравна система. Лекарите в момента работят за оцеляване, а не за нови професионални търсения. Системата е изключително порочна. Обществото също мълчи. Единственият, който протестира с професионалното си мнение е доц. Мангъров, само той има смелостта да посочва истината. И да каже, че царят е гол. След 46-годишна практика, не мога да си представя, че достигнахме такива низини на падението. При този екип на здравното министерство потъваме стремително.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във