Банкеръ Daily

Стани автор

Празнични трепети

Много ми се иска такива дни като днешния да са повод и за размисъл, а не само за образуването на шесткилометрови опашки на границата с Гърция, където българинът бяга за почивните дни, вместо на нашето съсипано Черноморие. Твърде достойно и повод за гордост е, че хората с българско национално самосъзнание преди 127 години са били готови да жертват живота си в името на националния идеал за обединение на нацията в единна държава. И твърде жалко и повод за срам е, че 127 години по-късно в същата тази държава българите започваме да се чувстваме чужденци и да образуваме 6 км опашка на границата... Имаше един виц по времето на социализма: Разпитват човек в милицията: Какво ще направиш, ако отворим границите? Той: Ще се кача на някое дърво. Милицията: Защо? Той: За да не ме отнесе тълпата..


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ!


nbsp;


Светослав Пеев


nbsp;


Вестник Банкеръ дава възможност на всеки, който иска да изкаже своето мнение и позиция, да го направи в нашия сайт. Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват.


Текстовете в тази рубрика се публикуват без никаква редакторска намеса.Не се публикуват текстове, които съдържат нецензурни изрази, нападки или обидикъм отделни личности или към различни социални групи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във