Банкеръ Daily

Спорт

Прекратиха лиценза на Кубрат Пулев за Калифорния

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев за Калифорния към момента е прекратен. Това стана ясно от становище на щатската спортна комисия в Калифорния, изпратено след запитване на NOVA.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект.” - това гласи цялото становище.

Боксовата кариера на Кобрата е под въпрос. Лицензът му е заплашен заради целувката в САЩ. Репортерката Джени Суши си нае топ адвокатка - Глория Олред, и ще търси правата си за това посегателство, както го нарича. Тя иска отнемане лиценза на Кубрат Пулев.

Както е известно, Кубрат Пулев  целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали. Малко след това стана ясно, че дамата възнамерява да търси правата си в съда.

Facebook logo
Бъдете с нас и във