Банкеръ Daily

Спорт

ОББ ви предизвиква: Кой най-бързо ще преодолее 48 етажа и 1012 стъпала?

За втора поредна година Обединена българска банка предизвиква служители, клиенти и атлети на екстремно състезание по стълбите на 24-етажния билдинг "Милениум Център". Бягането нагоре-надолу е от партера до "тавана" - общо 1012 стъпала, а денивелацията е "само" 190 метра.

"ОББ Vertical Run" ще се проведе на 12 ноември от 17 часа. До участие ще бъде допуснати само предварително регистриралите се кандидат-катерачи. Състезателите ще бъдат разпределени в три различни групи - Team Blue (служители на дружествата от KBC Груп в България), Open (външни участници) и Pro (професионални атлети). Организаторите са поставили лимит от 300 участници, за да се осигури нормално протичане на самата надпревара.

За призьорите във всяка отделна група са предвидени парични награди в размер на 300, 200 и 100 лева (за първо, второ и трето място). Всички завършили до 10-о място ще получат предметни награди, а всеки един участник, завършил успешно трасето, ще получи медал. Състезанието е без такса за участие, а организаторите призовават участниците да носят единствено... доброто си настроение.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във