Банкеръ Daily

Спорт

"Левски" и ЦСКА в сблъсък на стадион "Васил Левски"

„Левски” и ЦСКА ще играят един срещу друг днес от 16 часа. Двата отбора излизат на Националния стадион „Васил Левски”, а символичен домакин ще бъдат сините.

Столичната дирекция на вътрешните работи обяви, че е взела засилени мерки за сигурност. На стадиона няма да се допускат лица, които носят забранени предмети – всякакви оръжия, боксове, палки, пиротехнически изделия и дори чадъри и парфюми.

Публиката на срещата ще минава през проверки на изградените контролно-пропускателни пунктове. Ангажимент към опазването на реда ще имат и частни охранителни фирми.

Очакванията са за 25 000 зрители на националния стадион "Васил Левски", което ще превърне срещата в най-посетената през настоящия сезон до момента. И двата отбора афишираха шампионски амбиции и ще гонят победата, за да останат в битката за върха с шампиона и лидер Лудогорец. 

ЦСКА-София влиза в мача като лек фаворит на букмейкърите, но като цяло двубоят се очертава равностоен. Очакванията са силните страни на двата тима - нападението на ЦСКА-София и защитата на Левски, да се неутрализират взаимно и въпросът е кой ще сбърка пръв. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във