Банкеръ Daily

Спорт

Кличко: Досега не бях се бил с по-голям простак от Кубрат Пулев

Досега не бях се бил с по-голям простак от Кубрат Пулев. Това заяви световният шампион по бокс Владимир Кличко след мача му с Кобрата. Кличко защити титлата си, като победи Пулев с нокаут.


"Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев", заяви украинецът пред "Советский спорт".


На Летище София при завръщането си Хамбург българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че Кличко не заслужава уважение, уважение заслужават "нормалните хора".

Той заяви още, че е играл добре, но било трудно да играеш срещу "империя и мафия". Било и въпрос на късмет.

"Продължавам да се развивам, продължавам да се уча, животът е едно училище, боксът - също. Продължаваме напред", каза още Пулев. Той благодари на цяла България за подкрепата. "Доказахме, че българите не само сме единен народ, но и доста топъл - абсолютно единен", заяви още той.

Кобрата отрече да е бил приеман в болница след мача и увери, че е абсолютно здрав. Пулев заяви още, че се съмнява, че Кличко ще му даде шанс за реванш.

Facebook logo
Бъдете с нас и във