Банкеръ Daily

Спорт

Използване на статистиката за успешни залози

При футболни залагания в онлайн сайтове на букмейкъри трябва да прецените каква прогноза би ви донесла печалба, тъй като е много вероятно да се реализира и не носи висок риск. Затова допринася редовното следене на информация в bgbookies.com, но е добре да си записвате основните данни за представянията на отборите, за да може преди да направите прогнозата си да огледате събраната информация и да прецените каква прогноза ще ви донесе успех.

Ако имате архив със статистика, при грешна прогноза можете да направите анализ на грешката си

На всеки може да се случи да направи неуспешна прогноза. Понякога мачовете предлагат неочаквани обрати, но ако не сте направили правилно анализа на данните, ако сте пропуснали някои ключови факти, това ще доведе до грешна прогноза и неуспешен залог. Връщайки се да анализирате събраната статистика, ще можете да откриете пропуските си. Така при следващите залози вероятността от такива грешки е по-малка. Казват, че всеки се учи от грешките си. Това важи в пълна сила за играчите, които залагат на футболни мачове.

Може първоначалният ви избор на вид залог да е неправилен: анализът на събраната статистика ще покаже това

Някои играчи се изкушават много бързо от акумулаторни залози, от по-рискови прогнози. Ако си водите бележки, след вървите неуспехи ще можете да се върнете и анализирате какви залози сте направили. Така ще можете да установите дали видовете, които сте избрали, са подходящи.

За играчите с малък опит е препоръчително да използват единични залози. Така ще могат по-безрисково да правят залаганията, да видят какъв успех ще имат, и да събират опит. Освен това едни играчи имат по-голям успех в прогнозирането на един вид залози, а други – в друг вид. Анализирайки залозите, които сте направили, ще видите къде е вашата силна страна. Няма смисъл да се впускате в различни прогнози и да търпите загуби. Установете къде прогнозите ви са най-успешни и се насочете към залагания от този тип.

Статистиката е особено полезна, ако имате акаунти в няколко букмейкърски сайтове

Много играчи се регистрират в два и повече онлайн букмейкърски сайтове, тъй като използват различните предимства, предлагани от различните букмейкъри – като за начало може да прочетете на bgbookies.com как да си направите регистрация в bet365. За такива играчи статистиката е още по-наложителна. При необходимост може да се направи бърз анализ на ефективността на прогнозите, направени във всеки от сайтовете.

Facebook logo
Бъдете с нас и във