Банкеръ Daily

Спорт

Discovery разширява излъчването на Олимпийските игри с ново партньорство

Discovery Communications продължава стратегията си за разширяване на отразяването на предстоящите Олимпийски игри, които да достигнат до възможно най-много спортни фенове в Европа. Компанията вече притежава ексклузивните мултимедийни права за Олимпийските игри от 2018 г. до 2024 г. за 50 европейски държави, включително България.

Като допълнителен стратегически ход в осигуряването на уникално излъчване на Олимпийските игри, Discovery обяви дългосрочно партньорство с TVR – обществената телевизия в Румъния.

Споразумението е част от 21 партньорства на различни европейски пазари, които гарантират, че Зимните олимпийски игри в Пьончан 2018 ще бъдат достъпни за възможно най-широка аудитория на най-много екрани, в сравнение с изминалите години. Това включва достъп през всички устройства и по всяко време на денонощието до над 100 събития на живо или при поискване (on demand), както и отразяване на всеки момент от Игрите от различен ъгъл, с помощта на иновативни технологии.

В приложения документ можете да откриете повече информация за споразумението с TVR и телевизионните оператори на редица други европейски пазари, иновациите в излъчването на предстоящите Игри, както и коментари от Виктория Дейвис, старши вицепрезидент и регионален мениджър за Централна и Източна Европа в Discovery Networks и Ирина Раду, президент и изпълнителен директор на TVR.

Facebook logo
Бъдете с нас и във