Банкеръ Daily

Позиции

Задава се ваксинационна диктатура

След краха на националсоциализма и идеите за расова чистота на Третия райх, както и след катастрофата на комунистическата диктатура, очевидно светът се изправя пред нов тип диктатура - ваксинационната. Ограниченията, отнасящи се до хората, които по една или друга причина не са се ваксинирали срещу коронавирус, стават все повече и по-всеобхватни.

 

Иронията е, че новият ваксинационен ред се налага от Франция, която е символ на изключително широките лични свободи на гражданите на Петата република. Президентът Макрон йезуитски обяви, че ваксинацията не е задължителна, но ограниченията ще се фокусират върху онези, които не са си поставили ваксина. И че онези здравни работници, които не са го сторили, ще си понесат последствията. А здравен паспорт ще е необходим при посещения на кина, театри, ресторанти, пътуване с влак, кораб, самолет...

По аналогия с Третия райх, днес новите непълноценни граждани на света няма да са евреите, представителите на етническите малцинства и хомосексуалистите, а неваксинираните и онези, които не подкрепят ЛГБТ-идеите.

Да речем че има вариант всички да минем под дъгата и да се озовем на другия тротоар. Но как да станем толерирани представители на новия ваксинационен ред, ако не сме си били ваксина, защото страдаме от Хашимото, лупус, тежка алергия, заболявания на имунната система и прочие? И по тази причина ще подсмърчаме като Гаврош пред бляскавите ресторантски витрини, където новите арийци се веселят и вдигат тостове...

Къде се дянаха Световната здравна организация и подобните здравни институции, които досега се задоволяват само и единствено да обясняват как ще преборим коронавируса и непрекъснато обновяващите се негови щамове чрез ваксини. Но не казват нищичко как да действат онези, които имат здравни проблеми, непозволяващи ваксиниране. Или пък да дадат задълбочени съвети на тези, които са преболедували - трябва ли да си бият двете игли, кога, при какви количества на антителата, Т-клетките и т.н.

Джеф Безос, Бил Гейтс, Ричард Брансън и себеподобните им милиардери са си добре - никой не им иска ваксинационен паспорт, за да се качат на космическите си кораби и да си бият камшика към Луната и Марс. Макар че досега никой специалист не се е произнесъл дали и как действа вируса в Космоса и какво се случва, ако попадне там?!

Очевидно над този въпрос някой ден ще умуват ония незнайни българи и северомакедонеца, изпратени със СлавиТрифоновата ракета към Луната.

А всички останали, които нямат 28 млн. долара за полет до Марс или не могат и не искат да се ваксинират срещу COVID, най-добре ще е да минат в нелегалност. И да положат основите на съпротивително движение срещу диктатурата на новия ваксинационен ред...

Аман от революции, ама няма как!

Facebook logo
Бъдете с нас и във