Банкеръ Daily

Позиции

Делян Добрев е Христо Бисеров, но по-„магнетичен“*

ПОМНИТЕ ЛИ Христо Бисеров?

Същото се случва с Делян Добрев. За една нощ ДПС си „скъсаха опашката” – Христо Бисеров напусна всички партийни постове часове преди да му бъдат повдигнати обвинения и изведнъж се оказа, че ДПС нямат нищо общо с една от знаковите си фигури.

Делян Добрев „ напуска политиката”, ГЕРБ и всички партийни постове. Този филм (цирк) сме го гледали. Следете много внимателно какво се случва и с Владислав Горанов и кога ще обяви, че и той напуска всички партийни постове, защото го е „страх от земетресение” например. Изведнъж може да се окаже, че Борисов не ги познава тези хора, само ги е срещал един два пъти. Той от собственото си дете се отрече, та какво остава за някакви Деляновци и Владиславовци. Помните ли как Борисов накара любовницата си с Къщата в Барселона да се ожени за един тюфлек, за да прикрие следите си? Всъщност истината за Горанов и Делян Добрев е много по-банална и „магнетична”.

Очакваме скоро Делян Добрев и Владислав Горанов да бъдат обявени в новия списък от санкционирани лица по закона „Магнитски” от САЩ. (Вижте и в BIRD.BG)

Ако и Гешев го няма в този списък ще е проблем. Защото той трябва да отговаря как така не видя престъпленията и корупцията на Горанов и Добрев в сигналите на БОЕЦ от последните години (общо седем сигнала, включително и сигнала за пачките и кюлчетата, по който Борисов, Горанов и Арнаудова бяха задържани).

През последните месеци БОЕЦ предадохме на съответните институции всички документи, данни и информация, с които разполагаме.

Стъпка по стъпка и бой до дупка. Битката продължава!

––––––––––––––

*Текстът е публикуван в сайта на Сдружение "БОЕЦ"

Facebook logo
Бъдете с нас и във