Банкеръ Daily

Позиции

Да не паднеш от високо... само споко!

Евгени Веселинов, BulgariCa

Споко, не стойте на дълбоко... за да ви виждат и да можете да изплувате: Слави (Шуби) свали Баце от трона в България, Хазарта (Дуби) го довърши в центъра на София! Не случайно и двата гласа са в парчето: "Шуби, дуби, с други думи, само ти си, няма други..."

http://www.youtube.com/watch?v=3OmtSiGTyL8

Никой реално не успя дори да пипне Бойко за 15 години, а те го размазаха за няколко месеца! Както изглежда - завинаги! Никой в БГ-то не е вярвал в това, та чак и именитите сценаристи от "Мосфилм" и "Юнивърсал Пикчърс": "Тия хора там са нагли и толкова ненормални... Смятай колко са нахални!"

Правете любов и политика с песен, живейте в музиката, за да не ви изпрати тя в "джаза"! Дори да е чалга или рап, весело, давайте хубави изживявания на хората! Живейте леко, позитивно и с лично самочувствие! Правете весело шоу и/или играйте хазарт, със сигурност ще спечелите! Това е инвестиция в живота и най-вече в самия себе си: "Да им се разтреперят коленцата..."

Сериозните физиономии носят сериозни загуби! Да сте чули някой да си купува билет за "сериозно шоу"? На това му казват "официален прием" и обикновено е след шоуто - по костюм и маска, безплатно: "Преквалифицирам се, вземи тоя рокендрол... Та така, госпожо, чакаме имунитета"... Депутатският!

И не забравяйте, че нищо не е свършило, а сега започва! "Споко, ей къде е 2035-а!"

Facebook logo
Бъдете с нас и във