Банкеръ Daily

Позиции

500 К – оригиналното листче!

Работен запис на срещата в офиса на РВ между него и ТД.

РВ (любезно): Заповядайте, колежке. С какво мога да Ви бъда полезен?

ТД: Знаеш, колега, че аз не обичам да говоря с намеци. Затова ще карам направо. Славчо е трубадур на мафията, беше близък на Илия Павлов и пееше на рождените дни на братя Илиеви. От едната страна го дърпа Орлин Алексиев, от другата – Маджо, а Мустафа Карадайъ го дебне изотзаде. Сценаристчетата са безгласни тамагочита на къса каишка.За разлика от тях ти си експерт и твоето място не е там. Затова ти предлагам…

РВ: Преди да продължим, бих искал да знам дали говорите от името на коалиционните Ви партньори или само от собствено име.

ТД (иронично): Кви коалиционни партньори, бе колега? Надутата пуйка Мая или арменският хитрец Бабикян? Или оня педерас Хаджигенов, дето е действащ агент на ДАНС? Заради тях и такива като простаците Тошко и Филип, мазника Христо и тъпата овца Корнелия, стигнахме дотук. Време е читавите хора от всички партии на протеста да се обединимЕ и да съставимЕ правителство. Сигурна съм че и при вас има 50 нормални човека, които да натикате сценаристите в ъгъла. (надрасква на едно листче „500 К“ и небрежно го побутва към РВ) Това е цената, която трябва да платимЕ и да продължимЕ напред. Мисля, че ти си естествения лидер във вашата група, на който се пада тази задача. Привлечи още няколко човека и действайте.

РВ (патетично): Уважаема колежке, няма никакъв шанс при нас да стане такова нещо. За мен ИТН е кауза и няма да мога никога да спя спокойно, ако направя нещо подобно. Трябва да си го избиете от главата това нещо!

ТД (изправя се ядосано и тръгва заплашително към него): Ах ти страхлив червей!

РВ (изоставя любезния тон):  Сядай си на дебелия задник!

ТД: Жалък смешник!

РВ (натиска паник бутона на бюрото си): Охрана, моля придружете госпожата до изхода!

Завеса

Една продукция на „Задкулисие“ НБД (Дружество с неограничена безотговорност)

Сценарен екип: ТЙ, ФС, ИВ

Продуцент: СТ и 7/8 ТВ

По идея на доктор АД

Спонсор: Шкафчето в Банкя и хотел „Берлин“ в Бояна

Разпространение: Мисирки 111

С любезното съдействие на Главния каскет и Специализираната Каскетура

Отзиви в медиите.

Малко неочаквано в разразилия се скандал ТД бе защитена от РП, известен с култовата си фраза по неин адрес: „Тишината в спалнята ражда чудовища!“ Докато припикаваше фонтана пред президентството, бившият съпартиец на ТД сподели пред репортерка на 7/8 ТВ:

„Съвсем отговорно мога да заявя, че обвиненията за опит за подкупване на депутати от ТД са абсолютно безпочвени. Всеки, който познава отблизо колежката, знае, че тя всъщност е една много романтична личност. 500 К е извадено от контекста. Всъщност това е само част от последната строфа на стихче, което ТД неволно е надраскала, сублимирайки подсъзнателните си желания. Не е нужно да си чел Фройд, за да се досетиш какво е имала предвид нежната душа на Танчето. Ето съдържанието на оригиналното листче:

Омръзна ми вибраторът да замества трубадура!

Писна ми от порно филми и порно литература!

Искам да съм поразена от стрелите на Амура!

Мечтая си горещо за истински 500 К…“

 

Чавдар Михов

Facebook logo
Бъдете с нас и във